Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Cry for Revenge: Christina Lindberg tillbaka som hämnerska

Publicerad av admin 3 feb 2013

Det är inte många som trodde att Christina Lindberg skulle återvända som enögd hämnerska. Men regissören Todd Fischer lyckades tydligen övertala henne för Cry for Revenge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nästan 40 år efter Thriller – en grym film så har en amerikansk regissör vid namn Todd Fischer lyckats med konststycket att få Christina Lindberg att åter dra på sig den svarta ögonlappen. Och det var det nog inte många som vågade satsa sin a-kasseersättning på. Men förbaskat skoj är det.

Lindberg har hållit sig borta från spelfilmen i 30 år förutom ett par små inhopp i Sex, lögner & videovåld (2000) och kortfilmen Ingen kom ner (2009) som visades i SVT ifjol. Vad som fick henne att återvända vet jag inte men i Cry for Revenge spelar hon en äldre version av hämnerskan Candy. Lite oklart om det rör sig om en uppföljare, en remake eller något annat. Förhoppningsvis så får vi se henne i svart läderrock och kanske bjuda på några fina burnouts. Filmen släpps på dvd och blu-ray under andra kvartalet 2013. Här hittar ni filmens Facebook-sida.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: