Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Annabelle från The Conjuring får egen film

Publicerad av admin 9 nov 2013

Alla som sett The Conjuring är bekanta med den lilla dockan Annabelle som dyker upp i filmen. Nu ska tydligen den läskiga dockan få en egen film med titeln Annabelle.

the conjuring annabelle

Annabelle är dockan som vi möter i paret Warrens museum och enligt Arrow in the Head så ska nu The Conjurings fotograf John R. Leonetti regissera en film där hon har huvudrollen. Planen är att dra igång med projektet någon gång under våren 2014. Leonetti har jobbat som fotograf på flera av James Wans filmer, senast i Insidious 2, och han har bland annat regisserat The Butterfly Effect 2.

Annars är en uppföljare till The Conjuring på väg där bröderna Hayes åter har fattat pennan för att ge oss en skrämmande fortsättning på hemsökelserna. James Wan meddelade dock för ett tag sedan att han tröttnat på skräckfilmen och vill jobba med andra projekt framöver, och för tillfället filmar han Fast and Furious 7. Men Warners Bros. har inte gett upp hoppet om att få med Wan på tåget. Vi får se om Wan kommer på andra tankar eller om det blir någon ny regissör som tar sig an jobbet.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: