window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Kay Parker

Publicerad av admin 7 jan 2011: 21:59

Meditera med Kay Parker 2011

AxeMonk [110107]
God fortsättning på det nya året läsare! Lite skönt uppehåll behöver man i jultider. Låta skiten rinna av en som i ett Peter Settman-program. Man önskar sig en gigantisk duschanläggning som sträcker sig över hela Settman-Sverige. Vad har vi gjort för att förtjäna den mannen? Men vi skiter i honom och överlämnar killen till Dexter i säsong 6. Medan ni supit och doppat fingrarna i skinkspad och julklappsunderkläder har jag mediterat tillsammans med den klassiske 70- och 80-tals porrstjärnan Kay Parker. Försökt hitta mig själv helt enkelt. Som Tom Byron i Privat Teacher. Ni kanske har läst Huxley vs Orwell for Understanding Kay Parker-krönikan och har med er lite grundkunskaper om Parker sedan tidigare. Englandsfödde Kay Taylor Parker ”lurades” in i porrbranschen av den listige och nyligen bortgångne erotomanen och blueslegenden John Leslie i slutet av 70-talet.

Hon hade alltid en elegant, bildad och mjuk stil som gick hem hos tonårskillar med akneproblem och existentialsexuella grubblerier. För många kanske känd som incestmorsan Barabra Scott i Taboo-serien. Hon fick efter det en liten roll i Burt Reynolds-filmen ”Det bästa lilla horhuset i Texas”. Men det är rollen som Byrons engelsklärarinna i Private Teacher som lade grunden för ens akademiska karriär. Byron ligger hela dagarna på sitt pojkrum med kliande underliv och spanar med kikare på tjejer och kopulerande par istället för att ägna sig åt studierna. Byron går mostern (Honey Wilder) på nerverna som kallar in specialläraren Kay Parker och reser själv bort över helgen och lämnar dom helt ensamma. Låter väl smaskens va? Och Lennart Swahn dyker aldrig upp. Parker reciterar Shakespeare för Byron som ser ut som fyra små kinesiska rätter i ansiktet. Hur fan ser man ut dårå tänker du vän av svensk husmanskost? Kolla in klippet här nedan där Parker lämnar Byron efter helgens läxläsning och refreshar hans minne med en repris av Shakespeare-recitationen (hittade inte själva läsxläsningsstunden). Denna gång verkar Byron fattat den mytologiska diskursen så er uppgift är att subtrahera Byrons nyinförskaffade insikt och addera era privata fantasier plus menyn i er närmaste Kina-restaurang.

Hon borde blivit litteraturprofessor, Parker. Med hennes handfasta handledning och specialutvalda kursmaterial skulle man ha blivit professor på en vecka. Nu klarar man inte ens av en Kalle Anka utan en elefantöl i handen. Filosofiprofessorn och fickpingisspelaren Torbjörn Tännsjö spelar i en helt annan division. Djävulen kommer att tugga hans kontorstolsstjärt till köttslamsor längst ned i Infernos cirkelsystem. Han kom under 2010 ut med en ny bok som heter Privatliv där han argumenterar för det totala övervakningssamhället. Vi ska inte få masturbera i fred utan statlig inblandning längre. Det fina i kråksången enligt Tännsjö är att vi – the small people – även har möjligt att spana på det statliga onanerandet. Ett slags ömsesidig genomskinlighet där storebror och lillebror ägnar sig åt incestuöst smygtittande. Ett alla-tittar-på-alla-samhälle är alltså lösningen på integritetsfrågan för Torbjörn Tittsjö. Tits and ass till alla.

Ett samhälle utan hemligheter. Men maktrelationer försvinner inte hux flux. Ni har säkert hört frasen den som har rent mjöl i påsen behöver inte vara orolig. Ok. Ok. Ok. Ok. Joe Pesci i Dödligt Vapen där. Hur många bär runt på purrent änglapulver i säckarna? Och rent enligt vems världsbild? Fredrik Reinfeldts? Martin Ingvars? Berth Miltons? Vi vet också rent historiskt hur snabbt demokrati kan slå över i diktatur. Men även utan maktrelationer så vill man kunna fredas från Peeping Tom-figurerna. Men framför allt från Peter Settmans redaktion. Behöver man inte ens argumentera för. Dessutom förutsätter modellen ju nån slags utopisk värld där människor är 100 procent upplysta och välvilliga. Som i sjunde himlen eller under en porrfilmsinspelning på 70-talet. Men har man utilitarismen som grundmodell i sitt under-skrivbord-runkar-beteende (största möjliga lycka åt största möjliga antal) och en vacuumpump alltid nära till hands så kan man motivera det mesta som skänker majoriteten lycka (knepigt ord bara det). Typ folkmord och våldtäkt (om det görs i det fördolda och inte skapar oro bland övriga befolkningen). Piratpartiets Rickard Falkvinge punkterade Tittsjös badring i TV4:s Nyhetsmorgon tidigare i fjol. But now over for something completly different. Morgonsexgympa.

Sexrådgivaren Eva Rusz, som jag råkade ”förfölja” i somras under en promenad som ni kan läsa om här, känner sig ensam sedan barnen flyttat ut. I en intervju med Expressen känner hon både tomhet och frihet. Hmm… låter som en klassisk seriemördarprofil om du frågar mig. Eller helt enkelt bara en medelsvennereflektion efter julens överkonsumtion och fyllebråk med grannarna i trapphusen. Finns en bildspecial där ni kan kolla in hur hon ligger i sängen och saxar benen i leopardstövlar och visar upp sin tomtegubbe och lite sånt stuff. ”Tomten köpte jag för fem sex år sedan men då tyckte jag att han var läskig, nu älskar jag honom. Renen har jag köpt på postorder, visst är den fin? säger hon”. Skräck som övergår i reservationslös kärlek har man ju hört talas om förr. Clark Olofsson var expert på såna grejer. Och skägg och mustasch går hem i vissa läger. Det vet vi med ett bankvalvs säkerhet sedan Richard Bolla tumlade runt orakad och naken med lika nakna infödingar i Cannibal Holocaust. Men visst låter det som en frisläppt Clark Olofsson eller en finsk jultomte med Jigsaw-komplex skulle kunna funka som tröst till nästa jul? Kan också tänka mig en maskförsedd powerwalk-motivationskonsult som sick-sack-ruschar som Hitchhiker i Motorsågsmassakern tätt bakom henne med spypåse och varm choklad med vispgrädde? Jag lämnar över stafettpinnen till någon barmhärtig samarit med Dolph Lundgren-muskler och John Leslie-stånd.

Rysarnytts favoritdödsproggmetallband Opeth är inne i studion för en ny platta. Ge mig ett högt och sofistikerat gitarriff. Plattan ska bli annorlunda säger bandets frontman Mikael Åkerfeldt som Rysarnytt intervjuade i somras här. Annorlundabandet som gör nåt annorlunda. Visst fan låter det spännande. Deras Albert Hall-dvd som släpptes i fjol kan bli en klassiker som Deep Purples Concerto for Group and Orchestra. Hur hamnade vi här nu då? Vi skulle ju prata om Kay Parker och meditation och inte symfoniorkestrar och hårdrock.

Vi börjar med att reda ut begreppen lite. Skingrar dimman över Ålands hav. Parker sadlade ju efter porrkarriären om och blev new age-konsult där hon försöker balansera de kosmiska energierna med jonglörens tajming. Gudinneprylar, tidigare liv, astralkroppar och såna grejer. Erotik och andlighet brukar ju inte ha så svårt att komma överens i de kaliforniska ökenlandskapen. Nu kanske nån undrar hur det gick med min new age-konsultkarriär i cybervärlden där jag skulle satsa på att bli en virtuell zonterapeut som botade kunderna genom att uppmana dom att trycka upp fötterna på datorskärmen eller webcamen. Jag skulle inta en gammaldags och auktoritär stil som inte kunde ifrågasättas där jag hävdade myndigt och bestämt att jag botade dom med hjälp av energifyllda tangenttryckningar från Månbas Alpha (läs: skrev in domänadresser till sexsajter). Tyvärr. Tyvärr. Tyvärr. Det behövs en grundlig trancendentalakademisk utbildning för sådana aktiviteter. Och jag har bara en mycket översiktlig gratisgrundkurs hos Mistress Kay i CV:et och har fan inte deg för hennes mer avancerade Skype-sessioner där jag skulle kunna nå min fulla potential face to face. Eller face to ass som professorerna på teologen säger. Ni får gärna sponsra med lovebombing och snabba cash. Men just nu funderar jag mycket allvarligt på om jag istället ska satsa på en karriär som utdelare av komplimanger och tåsmycken vid bastuyogakurser. Har läst att det är en populär syssla hos Försäkringskassans spioner numera. Med mina Finlandskopplingar och svaghet för starka drycker så kan det bli stor succé. Kanske till och med en Youtube-hit. Men om vi nu fokuserar på er andliga utveckling för 2011. Sätt er till rätta i stolen och inta en behaglig ställning. Lägg undan groggen och ta ett djupt andetag. Låt er förföras av Mistress Kays mjuka stämma och sjunk in hennes värld av kärlek och självaccepterande. Okej, då kör vi!

[audio:http://www.rysarnytt.se/wp-content/uploads/2011/02/Intro-Meditation.mp3|titles=Intro Meditation]

Wake up! Känner ni hur all spänning och oro i kroppen försvann och att ni nu ser världen i klara och ljusa färger? Nu låter vi vår fysiska lekamen få sitt och följer Kay på en joggingtur i det gröna ackompanjerad av lite skön musik för folk i rörelse. Upprepa gärna proceduren vid behov. Gott nytt 2011! Just det, Parkers hemsida.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: