window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Bruce Campbell i tv-versionen av Evil Dead och Welcome to Purgatory

Publicerad av Rysarnytt 29 jul 2014

Allas vår zombiejägare Bruce Campbell har skrivit på för att spela Ash i den nya tv-serien Evil Dead som bröderna Raimi och han själv jobbar med samt fantasyrafflet Welcome to Purgatory producerad av Evil Dead 2-författaren Scott Spiegel.

Bruce Campbell som Ash i Evil Dead

Det är fullt upp nu för zombiejägarkungen Ash alias Bruce Campbell. På måndagen twittrade han att Groovy Bruce kommer att ha huvudrollen i tv-versionen av Evil Dead och idag rapporterar medier om att han även skrivit på för Gene Fallaizes fantasyraffel Welcome to Purgatory producerad av Scott Spiegel (Evil Dead 2, Intruder).

I filmen har portarna till himlen och helvetet brustit samman och livet efter detta håller på att bli slaget i ruiner. En ny grupp som har klivit över till den andra sidan måste återställa ordningen genom att försöka förhindra ett evigt krig mellan det onda och det goda. Filmen befinner sig i förproduktion och beräknas få premiär någon gång nästa år.

Welcome_to_purgatory_poster

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: