window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-27772867-1');

Rysarnytt

Kvalitetssajt om skräckfilm

Captive State: Apornas planet-regissör gör alien-film med John Goodman

Publicerad av Rysarnytt 12 jan 2017

Regissören bakom Apornas planet: (r)Evolution, Rupert Wyatt, är på gång med en ny film där utomjordingar tagit över och skapat en totalitär övervakningsstat. Filmprojektet har titeln Captive State där John Goodman kommer att ha en av huvudrollerna.

10 cloverfield lane 2016

I fjol kunde vi roas och oroas av hans prepper-weirdo-karaktär i 10 Cloverfield Lane. En film som seglade in på andraplatsen på Rysarnytts lista över fjolårets bästa rysare. Nu rapporterar sajten Collider att John Goodman kommer att vara med i Rupert Wyatts nya sci-fi-thriller Captive State. En film som Wyatt även har skrivit manuset till tillsammans med Erica Beeney.

Filmen utspelar sig i en Chicago-stadsdel som i närmare ett decennium varit ockuperad av utomjordingar och som verkar ha utvecklats till någon form av totalitär övervakningsstat där medborgerliga rättigheter inte står högst upp på dagordningen.

John Goodman kommer att få sällskap av Ashton Sanders men några fler namn än så har vi inte för tillfället. Låter onekligen väldigt intressant så den här historien får vi definitivt ha koll på.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Lämna en kommentar: